SMF

Pressemelding

Konsertvikua 44

Boogie Nights

Boogie Nights er Skreiens Musikkforening og Viken Musikkforening sitt bidrag til Konsertvikua 44 i 2012, 3. november.

Vår samarbeidspartner er Raufoss Musikkorps.

Hovedattraksjonen i konserten er Leif Anders Wentzel.

Han er kjent fra blant annet Sommerslagerne på Gjøvik, melodi Grand Prix og ikke minst, en av to finalister i The Voice, en sangkonkurranse som gikk på Tv2.

Hans siste prestasjoner er som Bamsefar og Bakermester Harepus i Hakkebakkeskogen.

Videre har vi sangkvartetten Heidi Rødningsby, Elin Rødningsby, Kristin Dahl og Roy Hansen.

Konserten vil bestå av god gammeldags disko musikk med moderne rytmer, mye basert fra filmen Boogie Nights.

Det blir en spektakulær konsert med mye ”trøkk” og humor, som ikke blir kjedelig.

Videre vil sangkvartetten også bidra med noen egne låter. De er kjent for å inneha mengder med ”trøkk” og eleganse i sin framførelse.

Dette blir en konsert der samarbeidet mellom korps, vokalister og band vil stå sterkt.

Et nytt bevis på at korpsmusikkanter behersker alle sjangere i musikkens verden.

En konsert verdt et besøk!

Mvh.

Åge Mathisen

Prosjektleder Boogie Nights

Tlf. 92 44 18 74

Sist oppdatert søndag 30. september 2012 18:53

Logo PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Administrator
tirsdag 07. september 2010 13:44

Her er vår logo:

smf.bmp (2,21MB)

smf.pdf (236kB)

Ta kontakt for .eps og .ai filer.

Sist oppdatert tirsdag 07. september 2010 16:43